ΠΡΟΤΑΣΗ

Κώστας Τσιάρας: Ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

Κώστας Τσιάρας: Ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

Για την ανάγκη να αναπτυχθεί ένα ισχυρό και αποτελεσματικό δίχτυ για την προστασία των πιο αδύναμων συμπολιτών μας μίλησε την περασμένη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια των περιοδειών του στον Άγιο Δημήτριο, στο Πέτρινο, στον Συκεώνα, στην Αστρίτσα και στην Ιτέα.
Στις τοποθετήσεις του ο κ. Τσιάρας είχε την ευκαιρία να αναπτύξει πτυχές του κοινωνικού προγράμματος που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία, εφόσον την εμπιστευτούν οι πολίτες στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Περιέγραψε, μάλιστα, έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αύξηση του Κοινωνικού Προϋπολογισμού. «Στόχος της ΝΔ είναι το 0,5% του ΑΕΠ να διατίθεται για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» είπε  και υποστήριξε πως «στον προγραμματισμό της ΝΔ εντάσσεται η επαναφορά των επιδομάτων για τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες που κατήργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως κανένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας δεν είναι μακροχρόνια βιώσιμο αν δε στηρίζεται σε μια οικονομία που λειτουργεί αποτελεσματικά, ώστε να παράγει νέα εισοδήματα. «Έχω πει πολλές φορές πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να αναδιανείμει τη φτώχεια και τη μιζέρια ανάμεσα στους καθημαγμένους από την υπερφορολόγηση πολίτες. «Ένα αξιόπιστο δίχτυ ασφαλείας, θα πρέπει να υποστηρίζεται από την πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας. Μόνο η μεγέθυνση δημιουργεί  πραγματικές δυνατότητες αναδιανομής του παραγόμενου πλούτου» είπε κλείνοντας ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε τη στήριξη των πολιτών στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. «προκειμένου να φτιάξουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα».
Σχόλια