ΠΡΟΤΑΣΗ

Κώστας Τσιάρας για τον Ε65: Αυτός ο δρόμος έχει την δική του ιστορία

Καρδίτσα, 14 Ιουνίου 2019

Κώστας Τσιάρας για τον Ε65: Αυτός ο δρόμος έχει την δική του ιστορία

Για την εξέλιξη των έργων στον πολύπαθο Ε65 και τη σημασία που αποδίδει η Νέα Δημοκρατία στα έργα υποδομής μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λοξάδα, τον Κόμπελο, το Χάρμα, το Φανάρι και τα Κανάλια, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.
«Ο Ε-65 έχει την δική του ιστορία. Ως συνολικό έργο κυρώθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ το 2007, πάγωσε λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης το 2011 από μια κυβέρνηση που ισχυριζόταν πως «λεφτά υπάρχουν» και η επόμενη κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πολύμηνες και επίπονες διαπραγματεύσεις, πέτυχε την επανεκκίνηση του έργου το 2013» είπε ο Καρδιτσιώτης πολίτικός. Συμπλήρωσε μάλιστα, πως «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε κοντά στη λήξη της θητείας της ένα «τυφλό» έργο στους Θεσσαλούς».
«Η Νέα Δημοκρατία θα ολοκληρώσει ένα έργο πνοής για το νομό Καρδίτσας. Ένα έργο που ενισχύει την περιφερειακή ανάπτυξη και  ανοίγει δρόμους για τα προϊόντα της Θεσσαλικής γης» είπε και υπενθύμισε πως πριν από λίγους μήνες, ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ με τον αρμόδιο Τομεάρχη του κόμματος συμπεριέλαβαν τον Ε65 στο πρόγραμμα των έργων υποδομής που θα προωθήσει η ΝΔ, εφόσον την εμπιστευτούν οι πολίτες στις 7 Ιουλίου.
«Καταφέραμε να παράξουμε μετρήσιμα αποτελέσματα στα έργα υποδομής, ακόμη και την περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης» συμπλήρωσε ο κ. Τσιάρας ενώ υποστήριξε πως «η Νέα Δημοκρατία έχει διδαχθεί από τις αστοχίες του παρελθόντος». Σήμερα, προέχει να εφαρμόσουμε ένα συνεκτικό πρόγραμμα νέων επενδύσεων σε υποδομές» είπε εκτιμώντας παράλληλα πως «τα έργα που προτείνει η ΝΔ θα προσθέσουν έως 2% αύξηση στο ΑΕΠ ετησίως και  θα δημιουργήσουν 240.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας εντός της επόμενης τετραετίας».

Σχόλια